ya millet ben uzun vadede güzel bi boss processor almayy dü?ünüyom az önce sitesinden baktym gt-3 ve gt-6 çarpty gözüme.detayly bilgi bulamadym bu aletler hakkynda sizden bilgisi olan var my acep?hatta ?öyle bi kyyaslasak diyorum?eliniz de?mi?ken gt-5,me-50 me-33 hakkynda da bilgi verirseniz çok sevinirim çünkü dedi?im gibi uzun vadede dü?ünüyorum çünkü para yok.zaten ?u an elimde digitech rp80var ve beni evde kar?ylyyo(bi yere kadar tabi,kanaat getirioz diyelim)fakat konserler gibi profesyonel performanslar için profesyonel bi pedala ihtiyacym var ve istediklerim kesinlikle dijitize olmayan od/distortion tonlary,çe?itli tarzlar çalaca?ym için ton bollu?u(sert/yumu?ak)mutlak bir expression pedal ve tabi iyi efektler.
gelelim kafama takylan asyl noktaya!sizce ben bu saydyklarymy me-33,me-50 gibi daha dü?ük pedallarda da bulabilirmiyim yoksa parayy iyice bolartyp sabrederek gt 6/gt3 mü alayym kazancym ne derece olur?
gelelim kafama takylan asyl noktaya!sizce ben bu saydyklarymy me-33,me-50 gibi daha dü?ük pedallarda da bulabilirmiyim yoksa parayy iyice bolartyp sabrederek gt 6/gt3 mü alayym kazancym ne derece olur?

Yani seninde tarihin geçmiş ama adam 5 yıl öce sormuş soruyu sen hala ME-33 diyorsun
Yorum